Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 9 pozycji o tematyce: Żywność - jakość

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8301187328
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Kowalczyk, Stanisław

Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności w aspekcie ochrony konsumenta w Polsce

Ozimek, Irena

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem...

"Hazard Analysis and Critical Control Points w teorii i praktyce "

Berdowski, Janusz Bronisław

Warszawa : Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe,...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376413228
x
Okładka pozycji 8376413228

Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym

Kowalska, Aleksandra

Warszawa : Difin, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8376413228

Jakość żywności. Cz. 1

Nierzwicki, Witold

Sopot : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8374174749
x
Okładka pozycji 8374174749

Kształtowanie jakości żywności

Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 832550238x
x
Okładka pozycji 832550238x

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Warszawa : Wydawnictwo C. H. Beck, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376415042
x
Okładka pozycji 8376415042

Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty...

Wiśniewska, Małgorzata

Warszawa : Difin, 2011.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron



Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy